Marinin pir

Moja divna mladenka Marina postala je nečija žena.. Istina, ova je svadba bila još davno u ljeto, ali eto prilike da se prisjetim tog lijepog događaja kao moj prvi post na ovome blogu.




Kolače, kolačiće i slične kreativne stvari radim otkad sam mogla sama doprijeti do vrha štednjaka. Nikada nisam razmišljala da bih tako nešto mogla raditi i za novčane iznose, jer kolače sam poklanjala ili pekla za svoju obitelj. No veselje s kojim moji prijatelji primaju moje kolače voljela bih podijeliti i s drugima. Izmamiti smijeh radi neke lude ideje oblikovane u tijestu (o tome u jednom od sljedećih postova), radi šarenih boja, ukrasa i nečeg drugačijeg što još nisu sreli u maminoj klasičnoj kuhinji. "Kolači kakve vaše mame nikad nisu radile."

I dan danas moja mama zna zavrtit očima na ideju cupcakesa ili mojih keksiju u šarenim bojama.. Bijela pita, londonerice, gibanica.. to su za nju kolači.. I nije da ne volim praviti i te vrste kolača.. ali uvijek će mi zanimljiviji biti vizualno drugačiji kolači.. Baš kao što su i moji.. :)

Pa eto, za prvi post.. Marinini svatovski keksi.. Marina, šta misliš- da ih nazovem prema tebi? :D


P.S.- nemojte zamjeriti, nisam blogerica već godinama i sad se osjećam kao što su se sigurno osjećale i one starije generacije koje su nas nekad u čuđenju gledale kad smo svakodnevno blogali, slagali dizajne i imali html u malom prstu.. Sada učim sve ispočetka!

Comments

  1. Pa da čestitam na prvom postu. E sada je mnogo, mnogo bolje. Ovi kolačići su medeni i urađeni i više nego profesionalno. Sada lepo skokni do svih blogova, predstavi se i svi ćeti doći u goste!

    ReplyDelete
  2. Uf polako, moram nešto i za sutra ostavit.. :D
    Ajde baš mi je drago da si mi ti prvi komentator.. :D

    ReplyDelete
  3. Prekrasni su! :) gdje si kalupiće kupila? Dobrodošla ponovo u svijet bloganja! I ja kad sam prošle godine ponovo počela pisati jedva sam se snašla, a prije nekih 5-6 godina imala sam sve to u malom prstu, pogotovo html ;) sad se nekako polako snalazim ;) žekim ti puno sreetnih postova ;)

    ReplyDelete
  4. @just cake girl.. zapravo, pocela sam krajem prosle godine na blog.hr ali eto.. nije mi se svidjelo.. ovdje kao da je jedan novi svijet, na bloggeru.. sve je taaaaako jednostavno.. i pristupačno.. složila sam ovaj dizajn u cca 2 sata.. A dizajn na blog.hr sam slagala tri dana i jos uvijek nisam zadovoljna.. tako da.. ostajem ovdje.. samo moram prebaciti post po post i to je to!Hvala na dobrodošlici.. :)

    ReplyDelete

Post a Comment