Special package

Ufff, kako volim dobivati poštu..

Jedna stvar koju o meni mnogi ne znaju, koju ne spominjem često je jedan od mojih hobija.. Ne, ovaj put ne mislim na kolače.. To valjda svi znaju..
Još od neke jedanaeste godine, moj hobi je pisanje.. Sve forme i stilovi pisanja.. što me naravno dovelo do diplome u novinarstvu.. ali i do dopisivanja.

Već nebrojeno godina, moj hobi je dopisivanje. Dopisujem se sa domaćima, strancima, na hrvatskom i na raznim stranim jezicima.. I uz sve to, uvijek volim uz samo pismo pridodati neku sitnicu.. No onda, kada dođe vrijeme rođendana, šalju se pravi paketi, s pravim rođendanskim poklonima..

Paket koji sam danas dobila nije rođendanski (jer ipak, ima još puna 2 mjeseca do mog 26-og  (aaaaaaaaaaaaa!!!) rođendana).. Ovo je random paket koji mi je poslala djevojka iz Velike Britanije.. jer zna da volim raditi cupcakese i kolače..

Photobucket

Ne znam jel vam poznat onaj izraz "yaw-drop", jer upravo to je bila moja reakcija kad me na stolu u kuhinji dočekao paket veličine kutije za cipele.. velike kutije za cipele.. I unutra..  pun sitnica za cupcakese.. Pa evo da napokon podijelim s vama što sam unutra pronašla..

Photobucket

knjiga s receptima za cupcakese
mjerne žličice
20 mini cupcake silicon modli
6 silicon modli u obliku srca
mnogo cupcake papirnatih modli
2 paketa raznih sprinklesa (šećernih ukrasa)
4 tube šljokičastog icinga za kolače

Valentinovo, here i come!!

Photobucket

Ovo je kao Božić i rođendan, sve u jednom.. :D Danas mi ni fliska nebi skinula osmijeh s lica.. 
Nadam se da će se mojoj pošiljateljici ovog divnog paketa svidjeti i što sam upravo jučer poslala u njenom smjeru.. da i ja njoj donesem malo osmijeha, kao i ona meni..