Special package

Ufff, kako volim dobivati poštu..

Jedna stvar koju o meni mnogi ne znaju, koju ne spominjem često je jedan od mojih hobija.. Ne, ovaj put ne mislim na kolače.. To valjda svi znaju..
Još od neke jedanaeste godine, moj hobi je pisanje.. Sve forme i stilovi pisanja.. što me naravno dovelo do diplome u novinarstvu.. ali i do dopisivanja.

Već nebrojeno godina, moj hobi je dopisivanje. Dopisujem se sa domaćima, strancima, na hrvatskom i na raznim stranim jezicima.. I uz sve to, uvijek volim uz samo pismo pridodati neku sitnicu.. No onda, kada dođe vrijeme rođendana, šalju se pravi paketi, s pravim rođendanskim poklonima..

Paket koji sam danas dobila nije rođendanski (jer ipak, ima još puna 2 mjeseca do mog 26-og  (aaaaaaaaaaaaa!!!) rođendana).. Ovo je random paket koji mi je poslala djevojka iz Velike Britanije.. jer zna da volim raditi cupcakese i kolače..

Photobucket

Ne znam jel vam poznat onaj izraz "yaw-drop", jer upravo to je bila moja reakcija kad me na stolu u kuhinji dočekao paket veličine kutije za cipele.. velike kutije za cipele.. I unutra..  pun sitnica za cupcakese.. Pa evo da napokon podijelim s vama što sam unutra pronašla..

Photobucket

knjiga s receptima za cupcakese
mjerne žličice
20 mini cupcake silicon modli
6 silicon modli u obliku srca
mnogo cupcake papirnatih modli
2 paketa raznih sprinklesa (šećernih ukrasa)
4 tube šljokičastog icinga za kolače

Valentinovo, here i come!!

Photobucket

Ovo je kao Božić i rođendan, sve u jednom.. :D Danas mi ni fliska nebi skinula osmijeh s lica.. 
Nadam se da će se mojoj pošiljateljici ovog divnog paketa svidjeti i što sam upravo jučer poslala u njenom smjeru.. da i ja njoj donesem malo osmijeha, kao i ona meni..

Comments

  1. Fantastičan paket !!! Blago tebi........ :-))))))))

    ReplyDelete
  2. Pamela, pa to je divno, jer je umetnost pisanja pa skoro zaboravljena. Treba se potruditi, napisati, spakovati otići do pošte i sve tako redom. Zaista kako smo svi postali pomalo plastični zbog ove nove tehnologije, tj. svi osim tebe. A kako se obradujemo kada neko misli na nas. Nastavi sa tradicijom!

    ReplyDelete
  3. Ma ja nastavljam s tradicijom, to je sigurno.. nekima je to isfurano, staromodno i naporno.. meni je to osobno, vrijedno i.. pa, da budem iskrena- to mi je već navika..
    čovjek će se uvijek više razveseliti lijepom pismu nego li lijepom emailu..

    ReplyDelete
  4. BAS fora... mogu zamislit kakvo je oduseveljenje bilo kad si dobila paketic, a tek kad si ga otvorila :)

    ReplyDelete
  5. Ja se baš ne volim dopisivati kao ti putem pisama, ali obožavam razglednice i moje mi prijateljice tako šalju gde god da odu. Poslednja mi je stigla sa Tibeta pre par dana i ta mi je trenutno najdraža. Moglo bi se čak reći i da ih skupljam.
    A ovo poklončići su predivni. Modlice su mi mrak!!! Blago tebi. :)

    ReplyDelete
  6. Vau, rastopila sam se od slatkoće! Malo ti zavidim na ovim prekrasnim stvarčicama... ;))

    ReplyDelete

Post a Comment