Kušaonica "Kod Pam"

Imati snažnu potporu prijatelja u onome što radiš uvijek je lijepo, ali imati kreativnu i konstruktivnu potporu zapravo je poticaj da radiš još veće i bolje stvari.. da ne odustaneš, da se boriš u onome što želiš..
Ne tvrdim da je bez potpore nemoguće, samo eto.. imati nekog pored sebe koji će klimnuti glavom u znak da nešto radiš dobro je prilično ohrabrujuće. I upravo iz tog razloga odlučih da za grupicu prijatelja koji su me zaista svojski bodrili i podržavali u ovom mom "izlaženju iz ormara" s kolačima organiziram jednu malu kušaonicu mojih kolačića.

Photobucket
Društvo koje sam okupila bilo je 10 različitih totalnih kreativaca, entuzijasta i ujedno- prijatelja.. znate kako se ono veli- kad bih skupila sve te ljude u jednu prostoriju, nema onog što ne bi mogli učiniti zajedno.. I tako je to zaista i bilo.. :) Gotovo nitko od njih nije se međusobno poznavao, a svi su zajedno kliknuli u trenu. Nismo još krenuli u rješavanje problematika poput World peace, World hunger i slično, ali zato smo došli do nekih zajedničkih inovativnih ideja i zamisli.  :D

No da ne zaboravimo da je ovdje riječ i o kolačima.. Dakle, za kušaonicu sam napravila točno 10 vrsti kolača.. Mašta mi je radila sve u 16, sanjala sam što i kako želim napraviti.. i ispalo je gotovo onako kako sam zamišljala (uz male praktične preinake u posljednjem trenutku, jer sam naravno zaboravila pomaknuti sat sa subote na nedjelju, i tako izgubila vrijednih sat vremena). Popis kolača koje sam radila ostaviti ću za idući tjedan kada stižu i fotke (da, da.. jedan od tih 10 kreativaca bio je i fotograf! Kako prigodno!). Ali da vas ne ostavim potpuno u mraku, evo i jedan mali hint kako je to u nedjelju izgledalo..

Photobucket


Kolačići su bili instrument za osmišljanje raznih poza za fotkanje...


Photobucket

  Photobucket

A večer smo začinili i jednim totalno neravnopravnim Pictionarijem..(zaista bih trebala skenirati i objaviti crteže pobjedničke ekipe da ih vidite.. bože, Petra.. strašno.. )

Photobucket

Sve u svemu, stvarno me veseli što je ova moja Kušaonica ispala takav pun pogodak i za mene i za ekipu koju sam pozvala. Jedva čekam da se tako nešto ponovi, možda već za proslavu 1000-tog  člana u mojoj Facebook grupi.. (ah, ta skromnost!) A isto tako jedva čekam i fotke naše buduće nade fotografije, Jazza.. i naravno, da ih ovdje podijelim s vama. Do tada, sunčani pozdravi iz Zagreba!


Photobucket

Just in case da želite znati koja sam to ja na svim ovim fotkama- potražite djevojku u ljubičastoj vestici.. :)

Comments

  1. Vidim da je bilo veselo.. Al otkrij nam još koju anegdotu s pictionarya :D

    ReplyDelete
  2. odlino provedena vecer uz Pamine kolace i odlicnu ekipu :) za ponoviti...vise puta :)

    ReplyDelete
  3. oho, svašta ja finoga vidim ovjde, jedva čekam recepte :) super ste ekipa!

    ReplyDelete
  4. Diiiiiiivno je bilo <3 i finoooo <3(:

    ReplyDelete
  5. :)))) moraš ovo ponoviti pa da i ja dođem ;)) vidi se da vam je bilo odlično ;))

    ReplyDelete
  6. @Tihana- svakako.. i idući put zaista moraš doći.. :)

    ReplyDelete
  7. vidim da vam je bilo odličo, čekam slike kolača :)

    ReplyDelete

Post a Comment