Ajme koliko nas je! - tema

Nakon što sam mjesecima sramežljivo pratila i dvaput se skromno pridružila igri, priznajem da sam bila zbilja sretna i počašćena kada mi se Ana s bloga Steamy, creamy javila i predložila mi da preuzmem palicu u Ajme koliko nas je- u mjesecu nakon nje.
Moj odgovor- Draga Ana, da, naravno da prihvaćam!

Tema tj. namirnica za koju sam se ovaj mjesec odlučila zapravo nije sezonska, pa je na taj način vjerojatno i pristupačnija svima.. Volim ju jer neke od mojih omiljenih namirnica čini još zanimljivijima okusom.  Razumna je cijenom, a iskoristiva na bezbroj kreativnih načina..

Tema ožujka je: Menta


Photobucket

Mojito je vjerojatno prva stvar koja svima padne na pamet pri spomenu na mentu. Ona može biti sastojak pića, deserta, glavnog jela, umaka.. izvrsno se slaže s namirnicama poput govedine, bosiljka, avokada, čilija, čokolade, cimeta, kikirikija, limete, graška, krumpira, kozjeg sira, jagode (ahh, sanjam jedan strawberry mojito)..

Na vama je da osmislite svoju najkreativniju izvedbu s mentom i pošaljete  fotografije, vaše ime i link na objavljeni recept na moju email adresu :  

charmpam001@gmail.com

Želim vam uspješan i svjež ožujak uz uratke od mente.

Photobucket