Ajme koliko nas je! - tema

Nakon što sam mjesecima sramežljivo pratila i dvaput se skromno pridružila igri, priznajem da sam bila zbilja sretna i počašćena kada mi se Ana s bloga Steamy, creamy javila i predložila mi da preuzmem palicu u Ajme koliko nas je- u mjesecu nakon nje.
Moj odgovor- Draga Ana, da, naravno da prihvaćam!

Tema tj. namirnica za koju sam se ovaj mjesec odlučila zapravo nije sezonska, pa je na taj način vjerojatno i pristupačnija svima.. Volim ju jer neke od mojih omiljenih namirnica čini još zanimljivijima okusom.  Razumna je cijenom, a iskoristiva na bezbroj kreativnih načina..

Tema ožujka je: Menta


Photobucket

Mojito je vjerojatno prva stvar koja svima padne na pamet pri spomenu na mentu. Ona može biti sastojak pića, deserta, glavnog jela, umaka.. izvrsno se slaže s namirnicama poput govedine, bosiljka, avokada, čilija, čokolade, cimeta, kikirikija, limete, graška, krumpira, kozjeg sira, jagode (ahh, sanjam jedan strawberry mojito)..

Na vama je da osmislite svoju najkreativniju izvedbu s mentom i pošaljete  fotografije, vaše ime i link na objavljeni recept na moju email adresu :  

charmpam001@gmail.com

Želim vam uspješan i svjež ožujak uz uratke od mente.

Photobucket

Comments

  1. Čestitke tebi kao novoj domaćici. Zadala si nam interesantan zadatak, volim notu mente u hrani, pogotovo slatkišima. Još samo da vidim da li je možda krenula sveža kod mojih u selu, da imam sa čime da radim. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sretno.. ja ju u zadnje vrijeme čak kupim kao stabalce u većim supermarketima.. počeli su držati različite svježe začine upravo tako..

      Delete
  2. Super tema. već imam ideju samo da pronađem svežu mentu u radnji :)

    ReplyDelete
  3. Čestitam ti na izboru domaćice ! A tema je i više nego interesantna. Volim jako dodatak mente u jelima i slasticama i sigurno ću je i ovaj mjesec negdje smjestiti.

    ReplyDelete
  4. Čestitke na domaćinstvu, bravo za izbor teme, tema je odlična

    ReplyDelete
  5. zanimljiva tema, upravo mi je Mojito i pao prvi na pamet!!

    ReplyDelete
  6. Divna tema Pamela, bas se radujem. Volim mentu! :)

    ReplyDelete
  7. svidja mi se tema iako...meni nije pao na pamet mojito nego tzatziki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. super tema ... već sam tako nešto i imala u planu :D

      Delete
  8. evo jutros sam kupila mentu da je posadim, i sad vidim da je ovaj mjesec bas ona - namirnica mjeseca - super!

    ReplyDelete

Post a Comment